fbpx

Nieuws

De vakanties zijn voorbij en dus gaan we weer starten met de reguliere lessen !

2020 is een jaar van veel veranderingen en ook nu zijn die er weer.
Ramón heeft besloten per 1 september te stoppen met het geven van de wekelijkse lessen Kung Fu, Tai Chi en Kids Kung Fu bij Lee Style Internal Martial Arts, om al zijn aandacht te kunnen richten op zijn fysiotherapie praktijk. 
Marjolein zal vanaf nu de lessen geven.

Er is een nieuwe locatie gevonden, vanaf dinsdag 1 september zijn de lessen in gymzaal de Muggenheuvel in Velddriel. Ook is er een nieuw abonnement. Kijk bij lesinformatie voor meer info en aanmelden voor de lessen.


Lesrooster:
 
dinsdagavond: let op! deze dinsdagavond lessen komen voorlopig te vervallen. Neem bij interesse in deze lessen even contact op.
19:30 – 20:30 uur Feng Shou Kung Fu
20:30 – 21:30 uur Tai Chi

vrijdagmiddag:  
17:00 – 18:00 uur Kids Kung Fu (6-9 jaar)
18:00 – 19:00 uur Kids Kung Fu (10-15 jaar)


Locatie:
 
Gymzaal de Muggenheuvel (bij de school), Deken Wehmeijerhof 1, 5334 JN Velddriel

Kung Fu Kids in show MyFit 2020

Supertrots op de Kung Fu Kids Sam, Gijs, Jarno, Stan, Julian én Vayenne die op 1 februari 2020 een geweldig optreden gaven tijdens de dansshow van MyFit !!

Kung Fu in show MyFit 2019

Het was weer een fantastische show van MyFit, met een super stoer Kung Fu optreden op zaterdag 2 februari 2019

Nieuwe video op YouTube

Wil jij ook stap voor stap de Lee Style Tai Chi Short Form leren of oefenen tussen de lessen door, kijk dan deze nieuwe video op ons YouTube kanaal….

Ouder-Kids Kung Fu

Vrijdag 6 juli 2018 was de laatste Kids Kung Fu les voor de zomervakantie en daarom hadden we een speciale Ouder-Kids Kung Fu les.

De kids wilden aan hun ouders laten zien wat ze allemaal geleerd hebben en de ouders konden ook zelf eens mee trainen. Iedereen heeft met plezier en enthousiasme hard getraind. Het was een superleuke middag !!

Kung Fu Kids in show MyFit 2018

Onze Kung Fu Kids hebben een supergoed optreden gegeven tijdens de jaarlijkse show van MyFit op zaterdag 27 januari 2018.

(Kids) Kung Fu examen

In november en december 2017 zijn er weer examens geweest voor de volwassenen en Kids Kung Fu. Iedereen heeft het supergoed gedaan. Trots op allemaal !!

Kung Fu Kids in dansshow Action 2017

Zaterdag 28 januari 2017 was de jaarlijkse dansshow van Fitnesscenter Action, onze Kung Fu Kids hebben hier weer een geweldig optreden gegeven.

(Kids) Kung Fu examen

0p 16 en 21 december 2016 zijn er examens geweest voor de volwassenen en Kids Kung Fu. Iedereen heeft goed zijn best gedaan en er zijn 2 witte banden/1ste Pan, 11 gele banden/2de Pan, 1 oranje band/3de Pan, 2 bruine banden/8ste Pan en 1 groen-zwarte band/1ste Teng (meestergraad) verdiend.

Gefeliciteerd allemaal !!

Demo Kids Kung Fu op school

Ramón en Mark hebben een Kids Kung Fu demo gegeven op de Mgr. Zwijsenschool in Kerkdriel. Dit was een groot succes met veel enthousiaste kinderen.

Kung Fu Kids in dansshow Action 2016

Zaterdag 30 januari 2016 was de jaarlijkse dansshow van Fitnesscenter Action, en onze Kung Fu Kids hebben hier ook een spetterend optreden gegeven……

Eerste Kids Kung Fu examen

De Kung Fu Kids hebben examen gedaan, en hebben hierbij de witte band en TCA Academy badge verdiend. Goed gedaan !!

Kids Kung Fu examen Lee Style Internal Martial Arts

Kids Kung Fu lessen

De eerste Kids Kung Fu lessen zijn druk bezocht. De kinderen waren super enthousiast en gemotiveerd !

Kids Kung Fu 1ste les Lee Style Internal Martial Arts

Kids Kung Fu

Vanaf 7 Oktober 2015 geven we Kids Kung Fu lessen, voor kinderen van 7 tm 13 jaar.

Kids Kung Fu Lee Style Internal Martial Arts

In de Kids Kung Fu lessen leren kinderen spelenderwijs op een gezonde manier omgaan met lichaam en geest. Bij Kung Fu is niet het doel te leren hoe je anderen pijn doet, maar hoe je jezelf kan verdedigen.

Met het beoefenen van de Kung Fu technieken; stoten, schoppen, afweren en vallen vergroot je je lenigheid, conditie, balans en motoriek.

Je leert je eigen kunnen en krachten kennen, waardoor je weerbaarder wordt, meer zelfvertrouwen en zelfbeheersing krijgt, en meer respect voor jezelf en anderen.