fbpx

Docenten

Marjolein van Gaalen

Marjolein heeft van kinds af aan ervaring in verdedigingssporten Zij heeft de 1ste meestergraad (Teng) in de Lee Style behaald, en is betrokken bij de ontwikkeling van de Kids Kung Fu lessen. Zij heeft een grote interesse in Martial Arts, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Naast het lesgeven houdt Marjolein zich vooral bezig met het beheer, de promotionele en creatieve kanten van Lee Style Internal Martial Arts.

Marjolein is docent Kids Kung Fu, Feng Shou Kung Fu, IMA en Tai Chi.

Ramón Stol

Ramón begon op jonge leeftijd zijn opleiding in Tai Chi en Feng Shou Kung Fu bij Norbert Meller en heeft ook nog trainingen gevolgd bij Chee Soo. Inmiddels heeft hij de 2de meestergraad (Teng) in de Lee Style en traint hij verschillende groepen. Naast de Lee Style houdt hij zich ook actief bezig met andere Tai Chi stijlen. Ramón is tevens sportpsycholoog, sportfysiotherapeut en is therapeut/trainer op het gebied van Oosterse geneeswijzen, gezondheid, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Ramón is docent Tai Chi, Feng Shou Kung Fu, Kids Kung Fu, IMA en Qigong.

Ramón is per 1 september 2020 gestopt bij Lee Style Internal Martial Arts, om zich te richten op zijn fysiotherapiepraktijk.